Pubquiz bar
Café Lijn 4

2e maandag van de maand

In Cafe Lijn 4 host Upbeatles elke tweede maandag van de maand een leuke PubQuiz en op de laatste maandag van elke maand de Lijn 4 Themaquiz. Maar liefst twee quizzen per maand dus bij Lijn 4! Er is plek voor maximaal twintig teams. Vanaf de maandag voor de quiz kan je voor beide quizzen een team inschrijven via jochem@upbeatles.nl Zij houden dan een tafel voor je vrij, zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
The Florin

2x per maand op woensdag

Van september tot en met juni wordt twee keer per maand op woensdag vanaf 21:15 uur een (internationale) PubQuiz gehouden in The Florin. The Florin organiseert de quiz al sinds 1998! Het is de eerste en nog steeds meest authentieke quiz van Utrecht met de legendarische MR BALLS als gastheer. Meedoen kost slechts 1 euro per persoon, en het aantal teamleden is onbeperkt. Er zijn ook prijzen te winnen, variërend van flessen whisky tot t-shirts.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Lebowski

3e woensdag van de maand

Elke 3e woensdag van de maand organiseert Lebowski ook in 2024 een leuke PubQuiz. Upbeatles zal optreden als host van de quiz. Op de Facebook-pagina van Lebowski kun je je inschrijven. De Muziek Bingo bij Lebowski is ook een mooie ervaring. De Upbeatles doen dit op de laatste woensdag van elke maand. Af en toe wordt er ook nog een unieke quiz georganiseerd bij Lebowski, zoals de Friends PubQuiz.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Oproer Brouwerij biercafé

1e woensdag van de maand

De quiz zal in verschillende rondes worden gehouden, waaronder een foto-, video-, audio- en muziekronde, onder leiding van Upbeatles. Teams kunnen maximaal zes leden hebben. Elke deelnemer betaalt 6 euro, en je team kan een tafel voor het evenement reserveren. Meer info vind je op deze Facebook pagina.

Klik hier voor de website om te reserveren