Pubquiz bar
Weena

Elke dinsdagavond

Iedere dinsdagavond vanaf 20:30 uur wordt er een leuke PubQuiz gehouden bij Weena (Rotterdam-Centrum). PubQuiz010, die al sinds 1999 pubquizzen organiseert in Rotterdamse kroegen en cafés, is de gastheer van de quiz. De PubQuiz bestaat uit acht rondes van tien vragen, teams mogen maximaal uit zes personen bestaan en elke deelnemer betaalt 5 euro om mee te doen. De PubQuiz duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. Inschrijven kan via PubQuiz10.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Eetcafé Verhip

Elke laatste dinsdag van de maand

Elke laatste dinsdag van de maand organiseert Eetcafé Verhip in Delfshaven vanaf 21:00 een PubQuiz. Teams kunnen maximaal 5 spelers hebben, en voor het spel kun je bij Verhip een hapje eten om je avond compleet te maken.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Café Stalles

Maandelijks op dinsdag,

Elke maand wordt er een gezellige PubQuiz gehouden in Café Stalles in Rotterdam-Centrum. Teams mogen uit maximaal vier leden bestaan. Het winnende team mag aan het eind van de avond zijn rekening verscheuren. Deelname is gratis. Je kunt een tafel reserveren door een mail te sturen naar info@cafestalles.nl, te bellen naar 010-4361655, of door je te melden bij het barpersoneel.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Café de Ooievaar

Check de agenda

Op regelmatige basis wordt er een PubQuiz georganiseerd bij Café de Ooievaar in Delsfhaven, een van de oudste, gezelligste en mooiste cafe’s van Rotterdam. De quiz komt maandelijks terug en start om 20:00. Op de Facebook pagina van De Ooievaar worden de pubquizzen aangekondigd. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar reserveren@eetcafedeooivaar.nl of aan de bar.

Klik hier voor de website om te reserveren