Pubquiz bar
O’Casey’s

Elke donderdag

O’Casey’s Den Haag organiseert elke donderdag vanaf 20:00 een PubQuiz. De quiz bij O’Casey’s, in 2019 uitgeroepen tot de beste Ierse pub in de wereld (!), staat garant voor een avond plezier en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Aanmelden voor de quiz kan door een e-mail te sturen naar mail@ocaseys.nl.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Hoender en Hop

elke 3e maandag

Hoender en Hop (Centrum) organiseert elke derde maandag van de maand vanaf 20:00 een PubQuiz. Met een team van maximaal zes personen ga je de strijd aan met andere quizzers. Deelname kost 5 euro per team. Als je vooraf om 18:00 een bord kip, patat en appelmoes eet bij Hop en Hoender (12.50 euro), dan doe je gratis mee aan de quiz. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hoenderenhop.nl.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
The Fiddler

check de agenda via de website

De authentieke Engelse pub The Fiddler in het centrum van Den Haag organiseert regelmatig een leuke PubQuiz. De quiz wordt in het Engels gepresenteerd door de enige echte Question Mark. Er zijn diverse rondes met vragen over algemene kennis, muziek, sport en meer. De PubQuiz begint om 20:30 en duurt tot ca. 23:00. Reserveren kan via de website van The Fiddler.

Klik hier voor de website om te reserveren
Pubquiz bar
Kompaan Binnenhaven

elke donderdag

Kompaan Binnenhaven organiseert elke donderdagavond onder leiding van Mr. Bright een gezellige PubQuiz. De quiz bestaat uit 8 rondes, muziek- en videofragmenten. Deelname kost 5 euro p.p. en de winnaars kunnen rekenen op mooie prijzen, zoals merchandise van de brouwerij! Hoewel je op de dag zelf gewoon kan binnenlopen voor de quiz, is aan te raden om vooraf te reserveren via de website van kompaanpubquiz.nl.

Klik hier voor de website om te reserveren