depubquiz.nl is live

Hallo daar!

Welkom op depubquiz.nl. Sinds een aantal dagen zijn we live om jou te helpen een leuke avond te organiseren voor vrienden of familie. Het maken van een pubquiz is eigenlijk ontzettend leuk, maar kost ook veel tijd. Tevens, is de inspiratie voor leuke vragen soms ver te zoeken. Om je een beetje op weg te helpen, of eigenlijk helemaal op weg te helpen kan je bij ons een kant en klare pubquiz aanschaffen. 

Hoe werkt de pubquiz.nl?

Het principe is eigenlijk simpel. Net als bij elke pubquiz bestaat de quiz uit rondes, 6 om precies te zijn. Je krijgt een audioronde en een afbeeldingenronde standaard meegeleverd in de quiz. 

Daarnaast kan je zelf vier thema's uitzoeken die je terug wilt laten komen in de quiz. Wil je graag vragen over geschiedenis maar niet over kunst en cultuur? Geen probleem. Sportvragen wel, maar liever geen muziekkennis? Geen probleem. Daarnaast kan je ook aangeven hoeveel vragen per ronde je graag zou willen hebben. Je kan kiezen tussen 3, 5 en 10 vragen per ronde. Hoe meer vragen per ronde je kiest, des te langer de pubquiz. 

Zoals al vermeld zijn we net live en nog continue de website maar ook de toegestuurde quiz aan het verbeteren. 

Heb je vragen, kritiek, op/aanmerkingen? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@depubquiz.nl.

Veel plezier!

Groetjes,

Bas